На Львівщині жінку з серцевим нападом госпіталізували до Львівської лікарні на вертольоті.
Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України.
Так, стало відомо, що в понеділок, 19 квітня вертоліт ЄС-145 Єврокоптер доставив 46-річну жінку з міста Турка на Львівщині, до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги. У жінки був гострий інфаркт міокарда і вона потребувала термінової допомоги.

Вертоліт, скріншот з відео
Вертоліт, скріншот з відео

Наземним транспортом оперативно дістатися з віддаленого гірського містечка в обласний центр досить проблематично, тому було прийнято рішення залучити для транспортування вертоліт ДСНС з медичним модулем.
Після приземлення на злітному майданчику Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги жінка була передана лікарям для надання їй кваліфікованої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше у школі прогримів потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька тернополянка наковталася таблеток і "пригостила" братика: моторошне 8 березня

Також "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на " до " і "після": батьки готові серце віддати

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще