Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" має багатотисячну армію шанувальників, які з задоволенням стежать за життям зірки.
Саме тому у мережі з'являються фан-сторінки присвячені життю зірки. Тут публікують її архівні світлини та влучні висловлювання щодо тої чи іншої теми. Цього разу на фан-сторінці Ольги Фреймут під назвою freimuteam опублікували архівний знімок телеведучої з прогулянки у весняному Львові.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

На оприлюдненому фото тендітна Оля Фреймут стоїть посеред старовинної вулички Львова тримаючи у руках невеличкий букетик весняних квітів. Для прогулянки у старовинному місті телеведуча обрала досить вишуканий стиль.
Так, Фреймут позує на фото у стильному пальті темно синього кольору, яке вдало підкреслює її струнку фігуру. Щоб зробити свій образ більш жіночним теледіва одягла сірий берет, який прикрашений брошкою. Свій образ Фреймут доповнила ніжними локонами та денним макіяжем, який підкреслює її риси обличчя.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Усім весни ❤🌿", так фан-сторінка Ольги Фреймут під назвою freimuteam підписала світлину зірки.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут в білому потрапила до Бога: "потойбічний світ..".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Фреймут відверто розповіла про маму і" стерильне "дитинство - "кузени боялися приходити до мене".

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно свербіти.