Від ускладнень коронавірусу помер 25-річний Олег Кулиняк, що мешкав в селищі Оброшино. Рідні вимагають розслідувати обставини трагічної смерті, що сталася минулого жовтня.

Родичі вважають, що в смерті Олега винна лікар. Про це "Варта 1" пише на своїй сторінці в Facebook.

Померлий Олег Кулиняк боровся з онкологією, а перебуваючи у львівській лікарні №5, ще й підхопив коронавірус. Його відділення закрили на карантин, однак чоловіка відправили не в інше, а додому. Там Олегу стало зле і він помер. Двоє дівчаток лишилися сиротами, а молода жінка - вдовою. Львів'янка вважає, що саме лікарі, які халатно поставилися до своєї роботи, винні в смерті чоловіка, і вимагає покарання.

На засідання клініко-експертної комісії лікар Наталія Горон не прийшла. Родичі стверджують, що на засіданні їм не дали поставити лікарям запитань, а відповідей вони жодних не отримали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"З перших хвилин засідання було чітко зрозуміло, що тут кругова порука і корупція", – стверджує дружина покійного, додаючи, що члени комісії цілком на стороні лікаря.

"Голова комісії заявила, що мій чоловік був при виписці відразу після хіміотерапії в свідомості, а, отже, його можна було виписати. Можливо, якби він був без свідомості, вони б задумались, чи перевести його в іншу лікарню. Мій аргумент, що він 9 днів лежав з ковідним хворим, а, отже, потребував нагляду лікарів – не прийняли до уваги", – скаржиться жінка.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати