У Львові помер професор кафедри української літератури ЛНУ ім. Франка Любомир Сеник.
Про це повідомили у Львівській організація Національної Спілки письменників у фейсбук.
Так, стало відомо, що у Львові на 91-му році життя перестало битися серце українського прозаїка, поета, літературознавця, професора кафедри української літератури Львівського національного університету імені Франка Любомира Сеника.

Любомир Сеник, фото з фейсбук
Любомир Сеник, фото з фейсбук

"Колеги Львівської обласної організації Національної спілки письменників України висловлюють співчуття родині покійного", - сказано у повідомленні.

Відомо, що похорон львівського професора відбудеться у понеділок, 19 квітня о 14 год., в каплиці на Пекарській, другий зал.

Львів'яни висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Любомира Сеника.

"Вічна пам'ять...", " Дуже сумно! Царство Небесне!", " Вічна пам'ять!", "Сумуємо...", "Сумно. Що за день! Третій літературознавець за один день", " Дуже жаль... Світлий був чоловік", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".