У Львові послабили карантин. Тепер ринки, літні майданчики та школи зможуть працювати за окремими протоколами.
Таке рішення міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалили у п'ятницю, 16 квітня.
Так, стало відомо, що у Львові з 19 квітня зможуть відкрити літні майданчики, непродовольчі ринки, а також відновити навчання школярів початкової школи. Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час брифінгу зазначив, що протягом чотирьох останніх днів у Львові спостерігається позитивна динаміка з захворюваністю на Covid-19.

Карантин в Україні, скріншот з відео
Карантин в Україні, скріншот з відео

Варто зазначити, що кількість тих, кого госпіталізують до лікарень, є меншою ніж тих, кого виписують. Тому через це уже з понеділка буде дозволена робота непродовольчих ринків, літніх майданчиків та терас. Також дозволили відновити навчання початкової школи.
Як зазначила міська комісія з питань ТЕБ і НС ці заклади зможуть працювати лише за окремими протоколами, де прописані обов'язкові обмеження. В них вказане обов'язкове дотримання дистанції між столиками на літниках і робочими місцями на ринках, обмеження кількості людей, правила гігієни тощо.

Серед інших обмежень закритими залишаються ТРЦ і непродовольчі магазини, а громадський транспорт курсує в режимі спецперевезень.

Нагадаємо, раніше Сovid-19 в Україні відійшов від рекордів, у медиків є час спокійно вдихнути-МОЗ оновило статистику на 10 квітня

Як повідомляє портал Знай якою має бути маска для ефективного захисту від вірусу: думка медика

Також Знай писав, що пандемія covid-19 в Україні набирає обертів: МОЗ назвало кандидатів на "червону" зону карантину

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще