Відома українська співачка Ольга Цибульська розповіла українцям про вживання вина. Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в Instagram.

«Остання цифра твого номеру телефону - кількість бокалів, які ти вип’єш цієї п’ятниці. Пиши в коментарях, що вийшло, і я скажу свою», - пообіцяла вона.

«Виноград в міфології - символ радості і краси життя. За легендою, першу лозу посадив Ной. Поливав її кров’ю лева, мавпи і свині. Тому, коли жінка впливає келих - стає схожа на левицю, два - на мавпу. Три - на свиню», - пожартувала вона.

На фото, яке супроводжує публікацію, співачка постала перед глядачами з оголеною спиною і плечами, впівоберта, граційно тримаючи у зігнутій руці розкішне виноградне гроно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Оля, Ти - Богиня», - захоплюються у коментарях її фанати.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська розпалила апетити чоловіків.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розлізлася на карантині і переклала роботу на фанатів.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Цибульська втратила натхнення і попросила про допомогу.