Ірина Федишин - популярна українська співачка, яка має багатотисячну армію шанувальників. Щоб бути з ним ближчою зірка досить активно веде свою сторінці у соціальній мережі Instagram. Тут зірка ділиться новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.


Цього разу у своєму Instagram Ірина Федишин опублікувала коротеньке відео. На ньому видно, як у весняному Львові знову пішов сніжок. При цьому зірка вирішила прогулятися під сніжком у парку.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Весняний сніг у Львові", - так Ірина Федишин підписала опубліковане в Instagram відео.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще


Для прогулянки під весняним сніжком Ірина Федишин обрала теплий в'язаний светр кольору лате, а поверх одягнула яскраву безрукавку. Свій образ Федишин доповнила легкими кучерями, які вдало підкреслюють жіночність популярної артистки.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.