Мужня українка Ілонка бореться з раком. Дівчинка все своє життя проводить під пильним наглядом лікарів і зараз потребу допомоги.
Про це повідомляє ТСН.
Коли дівчинці був один рік вона просто не змогла прокинутись, дитину терміново госпіталізували. Для того, щоб виявити причини того що сталось знадобилось кілька тижнів. Медики виявили пухлину головного мозку третього шлуночка, яка ускладнилась гідроцефалією (рідина скупчувалась навколо мозку і тиснула на нього).

Ілонка потребує допомоги, фото ТСН
Ілонка потребує допомоги, фото ТСН

Після цього дівчинку лікували у Стамбулі і її життя почалося знову. Ілонка знову почала ходити до садочка та згодом до школи. Але коли вона пішла до другого класу їй стало важко ходити. Родина знову була змушена вернутися до закордонних лікарів. У 2013 році було зроблено ще операцію. Після цього батьки сподівались, що цей страшний сон закінчився.
Дівчинка підростала та щороку проходила МРТ і консультації лікарів, її стан був стабільний. Але у дев’ятому класі Ілонка вирішила вступати до технікуму, тоді батьки знову зробили МРТ, яке показало, що пухлина почала рости.
Родина терміново виїхала з дівчинкою до своїх лікарів за кордоном, там провели негайну операцію, але щось пішло не за планом. Знадобилося ще дві операції, щоб вивести дитину із критичного стану.

"Біопсія показала, що це рак 4 стадія – мутація дифузної серединної гліоми Н3К27М. За цей час було проведено 30 сеансів радіотерапії разом з хімією в таблетках і три курси хіміотерапії, залишилось ще три хімії. Зараз Ілонці дуже важко, вона дуже схудла, їй не хочеться нічого їсти, вона самостійно не ходить", - розповідає мама Ілони.

Щоб продовжити лікування родині Ілонки потрібно щонайменше 35 тисяч доларів. Через тривале лікування батьки фінансово виснажені, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати їхню донечку.
Реквізити для допомоги: ПриватБанк
Почапська Наталія Леонтіївна
5168 7554 4595 9907

Нагадаємо, що лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "Антитіла не назавжди"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців зможуть рятувати набагато швидше: здійснено першу евакуацію вертольотом

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві двоє дітей опинилися у вогняній пастці на 14 поверсі: "Швидка не приїхала"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще