У Польщі помер 33-річний український заробітчанин з міста Бродів Андрій Сірко. Це трапилося, коли чоловік їхав на роботу. У чоловіка залишилася дружина та двоє маленьких діток.
Про це повідомляє ЛМН.
Так, стало відомо, що заробітчанин Андрій Сірко помер 2 квітня, коли чоловік добирався на роботу. Його вдова – Галина Повшак – залишилася сама з двома малими дітьми. Тепер вона вирішує питання, як транспортувати тіло її чоловіка з Варшави у Броди.

Фото: ЛМН
Фото: ЛМН

"Мій чоловік завжди всю свою любов віддавав для сім’ї. Важко працював, щоби ми мали все. Йому було лише 33 роки, все життя попереду, але Бог забрав його. Я сама залишилася в Польщі з двома дітьми і не в силі зібрати кошти, щоб перевести його тіло додому. Багато людей зголосилося мені допомогти. Аби зібрати усю суму на перевезення тіла, залишилося ще зібрати декілька тисяч гривень", – розповідає вдова покійного Галина Повшак.

Родина переїхала до Польщі у 2016 році. Спочатку жінка дуже переживала, адже нікого не знала у новій країні, проте чоловік її завжди підтримував.

Фото: ЛМН
Фото: ЛМН

"Заспокоював:"Не переживай, я завжди біля тебе". ​Так і було. Ми майже ніколи не розлучалися. Чоловік у мене був дуже працьовитим, майстром: за що не брався, все вмів зробити. Він користувався авторитетом серед друзів та знайомих, його завжди всюди поважали та любили. Був веселий та життєрадісним. З ним я була, як за кам’яною горою", - каже жінка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.