У Львові на одній з вулиць міста сталася смертельна ДТП, зіткнулися легковий автомобіль та скутер.
Про це повідомляє "Варта-1".
Так, стало відомо, що у четвер, 8 квітня у Львові на вулиці Стуса близько 17:30 год сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися легковий автомобіль BMW та скутер. Як розповів водій автівки після зіткнення з водійки скутера злетів захисний шолом, але вона продовжила рух. Проїхавши ще кілька десятків метрів, вона впала на проїжджій частині та вдарилась головою.

ДТП, фото "Варта-1"
ДТП, фото "Варта-1"

Кермувальниця скутера загинула на місці події. Прибувши на автопригоду, швидка медична допомога констатувала смерть дівчини. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Загибла кермувальниця скутера виявилася кур’єркою популярної доставки “Glovo”.

ДТП, фото "Варта-1"
ДТП, фото "Варта-1"

"Команда сервісу “Glovo” висловлює глибокі співчуття родині загиблої. Наразі, ми ідентифікували особу та у разі потреби готові співпрацювати з правоохоронними органами, які ведуть розслідування деталей аварії. Ми також будемо на постійному зв’язку з сім’єю дівчини для надання необхідної підтримки та допомоги. У компанії “Glovo” діє система страхування життя та здоров’я підключених до платформи кур’єрів", - повідомили у компанії “Glovo”.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

ДТП, фото "Варта-1"
ДТП, фото "Варта-1"

ДТП, фото "Варта-1"
ДТП, фото "Варта-1"

Нагадаємо, що під Києвом скажений мотоцикл влетів у копійку і перетворився на суцільний уламок: вижили не всі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів і карети швидкої допомоги.

Також Знай.uа писав, що у Києві євробляха протаранила зупинку, водій втік- "померла до приїзду швидкої".