За вівторок, 6 квітня, на Львівщині поліцейські склали 50 адміністративних протоколів на місцевих мешканців, які нехтували правилами карантину та не носили маски, а також на перевізників.

"12 адмінпротоколів було складено на водіїв громадського транспорту за те, що перевозили пасажирів понад норму. Рішення щодо притягнення до відповідальності вирішуватиме суд. Крім цього 38 адмінпротоколів було складено на людей за перебування без маски на вулиці, у магазинах, на зупинках громадського транспорту", — розповіла речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Штраф за неносіння маски сплачують одразу. Він становить 170 гривень.

Тим часом у Франківську підприємці вийшли на мітинг через локдаун. 5 квітня Руслан Марцінків долучився до протесту підприємців біля будівлі ОДА у Франківську. Головною вимогою протестувальників є дозвіл працювати під час локдауну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще