В жовтні минулого року життя родини Гресь розділилося на "до" і "після", коли дворічній Єві поставили страшний діагноз - гострий лімфобластний лейкоз.

"З 6 листопада лікуємося в ДОКБ, закінчуємо перший протокол, який замість 3 місяців тривав 5 місяців, бо були ускладнення після хімії – падали показники крові, додалося двостороннє запалення легень. Тож хімія постійно відкладалась", - розповідає тато дівчинки, пише ТСН.

Через те, що процес затягувався, нині необхідно посилити лікування дівчинки: хвороба все ще не здалася, і дає додаткове навантаження на дитячий організм. А тут - і додаткові витрати.

"На другому протоколі потрібна агресивна хімія, тому що на 15 день лікування не ввійшли в ремісію, було 49% бластів, це говорить, що організм не реагує на лікування. Увійшли до високої групи ризику", - каже батько крихітки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Батьки дуже бояться за життя своєї Єви, адже цього місяця дівчинка має святкувати третій День народження. Пара сподівається, що небайдужі люди відгукнуться і допоможуть зібрати кошти, аби відправити малу на лікування за кордон.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати