Вагітна дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Реп'яхова зараз досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут дівчина ділиться подробицями своєї вагітності та цікавими моментами з життя.
Цього разу Катерина Реп'яхова вирішила стати ближчою зі своїми підписниками, яких дівчина має вже майже 70 тисяч. Тому в Instagram у розділі stories вона залишила для підписників спеціальне віконце, де вони могли задати дівчині будь-яке питання. Реп'яхова погодилася відповісти на 10, на її думку, найцікавіших.

Віктор Павлік з дружиною, instagram.com/otdohniua
Віктор Павлік з дружиною, instagram.com/otdohniua

Так серед питань, які задали дівчині було: "Чи щасливі ви з Павліком?". Це питання здивувало Катерину і вона відповіла, що звісно щаслива з чоловіком від якого чекає дитину.

Скріншот stories 
Скріншот stories 

"А чи може бути якось інакше? Якби була нещаслива, не жила б з ним", - так Катерина Реп'яхова відповіла на запитання підписників.

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика.