3 квітня неподалік населеного пункту Шуми (район Горлівки) стався підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої. Внаслідок цього загинув військовослужбовець Об’єднаних сил сержант Сергій Сулима з 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Відомо, що загиблий на Сході військовослужбовець уродженець Луцька, пише "Новинарня".

Сергій Сулима
Сергій Сулима

"Вчора в зоні проведення ООС від підриву на вибуховому пристрої загинув лучанин Сулима Сергій Олексійович, 1980 р.н., головний сержант гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять... ", – зазначив мер Луцька Ігор Поліщук.

Варто зазначити, що Сергій Сулима родом із Луцька, але останні роки проживав на Івано-Франківщині, звідти й пішов на контракт. Хлопець не був одружений, а на Волині проживають мати та сестра.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, що російські хакери зламали сайт НАТО і звернулися до українців: "операція Свиносотня".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені.

Також Знай.uа писав, що контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео.