На Львівщині, на місці колишніх військових складів планують збудувати дитячий парк розваг, який був би одним із найбільших у Східній Європі.

У львівській міській раді оголосять архітектурний конкурс на найкращий проект розвитку території в Брюховичах, де колись був склад із боєприпасами. Йдеться про величезну земельну ділянку у лісі в Брюховичах загальною площею 141,1 га, пише ZAXID.NET.

Раніше тут розміщувалися артилерійські склади Міноборони, зараз територія обгороджена і не використовується. Виконавчий комітет Львівської міськради на засіданні 2 квітня прийняв рішення провести архітектурний конкурс, щоб визначити майбутній вигляд цієї ділянки. Тут пропонується облаштувати парк розваг для дітей, простори для сімейного відпочинку та спортивні об’єкти.

"Ми говоримо про локацію, де можна вибудувати один з найбільших у Східній Європі дитячий парк розваг. Також спортивні будівлі, які дадуть можливість Львову претендувати на проведення чемпіонатів світу, змагань з Олімпійських ігор. Але все це треба робити зі збереженням зелених насаджень, які там є, щоб не спотворювали унікальний ландшафт", – розповів мер Львова Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Очільник міста також зазначив, що Львівська міськрада готова долучитися до облаштування парку разом із підприємцями та випустити частину міських облігацій.

Нагадаємо, у Львові київського копа спіймали на мерзенній афері і з ганьбою здерли погони

Як повідомляв портал Знай, у Харкові затримали поліцейського, який крав телекомунікаційні кабелі

Також Знай писав, у Київській області затримали групу чиновників, які облаштували корупційну схему.