Відома українська телеведуча Марічка Падалко показала, що приготувала своїй родині на сніданок. Відповідні фото разом із рецептом вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Доброго ранку, неділя! За рік, як з’явилась вафельниця вдома, я перепробувала безліч рецептів - і цей мені здається найбільш схожим на «бельгійські» вафлі. Він швидкій і простий - так що приготувати і зняти відео можна одним махом», - поділилася Падалко.

Відповідно до її рецепту, для вафель знадобиться:

  • три яйця,
  • 150 г цукру,
  • 180 г розтопленого вершкового масла,
  • 200 мл молока,
  • Півтори чайних ложки розпушувача,
  • 300 г просіяного борошна.

Як готувати: для початку збити яйця з цукром, додати розтоплене масло та молоко, всипати борошно з розпушувачем та старанно все перемішати. Випікати відповідно до рекомендацій виробника вафельниці. Готові вафлі будуть трохи зі скоринкою - хрусткими.

Також Падалко поділилася деякими власними секретами приготування цього десерту. По-перше, вона не змащує готові вафлі маслом чи олією, адже жиру цей рецепт містить і так достатньо.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

По-друге, ведуча пропонує перегортати вафлі під час випікання, адже так вони просмажаться рівномірніше.

Не варто накладати у форму надто багато густого тіста, бо воно розтане і витікатиме. Падалко додала, що пригорілі надлишки в родині називають «мамина вафля» - «Бо самі ці непотрібні шматочки я можу іноді собі взяти».

«Клас, я також обожнюю готувати вафлі. Але молоко замінюю творогом. Вони виходять неймовірно смачні, інколи ще й лимонної цедри додаю», «О, дякую, якраз думала, що приготувати смачненького до кави», «А в нас вже пасочки. До речі, мрію про вафельницю, думаю, для дітей дуже класно», - коментують пост від улюбленої телеведучої українці.

Раніше повідомляли, Марічка Падалко змінила професію на локдауні: "Кому какао?".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко поділилася рецептом божественного брауні: є один секрет.

Знай.uа писав, Марічка Падалко розкрила секрет ідеального шоколадного Брауні, діти будуть в захваті.