Відома українська співачка Ольга Цибульська показала фанатам два модних лука і запитала, який з них личить їй більше. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованих кадрах – співачка у двох модних образах. Перший складається з світло-блакитних джинсів, тілесного кольору кроп-топу та білої напівпрозорої сорочки з подовженими полами.

Для другого модного образу Цибульська обрала небесно-блакитну приталену сукню на гудзиках, з романтичними рукавами, відвертим ліфом та білим паском.

«Який образ личить більше: 1 чи 2? Чорний колір ніколи не вийде з моди. Тому його я ношу рідко. Бо ж ніякої інтриги», - написала співачка.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Важко вибрати», «Обидва дуже личать», «Біла накидка якось навіть причаровує погляд, аніж блакитна сукня», «Кожен по-своєму», - вважають українці.

«Найкрасивіша і найактивніша», «Молодець, так тримати!», - додають фанати.

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Цибульська подалася в мандри з трьома красенями: "вжарити"

Як повідомляє портал Знай кума Дзідзьо Цибульська зареготала на всю Україну: ось за що її обожнюють мільйони

Також Знай писав, що кума Дзідзьо Цибульська поскаржилася на передчасне старіння: помітила сиве волосся