Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська розповіла про непрості стосунки зі своєю не менш відомою сестрою Наталею.

У програмі "Зірковий шлях" 54-річна Ольга зізналася, що вони досить рідко спілкуються.

"У кожній родині якісь можуть бути, скажімо, такі епізоди і емоції. Люди бачили під час репетицій, як ми бурхливо могли з'ясовувати стосунки, можливо, це так. Просто через те, що не вистачає часу, ми сьогодні не так близькі", - розповіла Сумська.

У кулуарах давно ходять балачки про те, що Наталя завжди була талановитішою акторкою, а молодша Оля захоплювала публіку неймовірною вродою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я теж чую такі фрази. У кожного свої симпатії, можливо, це фрази тих, хто любить більше творчість Наталі В'ячеславівни, і вона сьогодні переживає просто зліт своєї кар'єри в театрі імені Івана Франка. Вона грає бажані ролі, це бестселери українського театру, що не кожна актриса зможе. Тому всі ці плітки, чутки, вони на нас не впливають, повірте. Це наше життя, і ми цінуємо кожен свій досвід, як в театрі, так і в кіно", – розповіла Ольга.

Раніше Ольга Сумська зізналася, чому пішла від чоловіка.

"Він не оцінив той божий дар, який був в його руках. Людина трохи зловживала [спиртним]. Фізіологія тут теж дуже важлива, але коли ти живеш в чаду, в угарі цьому, і коли рахуєш тверезі дні, це дуже страшно і боляче. Багато жінок мене зрозуміють, - розповіла Сумська.

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"