У Львові розшукують безвісти зниклу 16-річну дівчину. Про це повідомили у спільноті «Варта-1» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком неповнолітньої займається відділ поліції № 1 Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, розшукують неповнолітню Леушіну Наталю Андріївну, 2004 року народження, яка 30 березня приблизно о 16:00 вийшла з дому, і назад так і не повернулася. Де вона може перебувати, батьки та рідні не уявляють.

Прикмети зниклої дівчинки: на зріст 156 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся коротко стрижене, світлого кольору. Очі карі.

На момент зникнення була одягнена в джинси синього кольору, такого ж кольору кросівки із білою підошвою, чорну спортивну кофту, кепку чорного кольору.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування дівчинки, просять повідомити про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.