Польський уряд змінює правила в'їзду на свою територію. Тож, з 30 березня усі тести на коронавірус, які робили поза Шенгенською зоною, не будуть визнаватися дійсними на кордоні.

Як повідомили у пресслужбі українського посольства в Польщі, люди без "шенгенського тесту" будуть відправляти на обов'язкову обсервацію, доки тест не зроблять на території країни.

Люди, що в’їжджають з Шенгенської зони, звільнятимуться від карантину в разі наявності негативного тесту на коронавірус або на наявність антигену, зробленого не пізніше ніж 48 годин до перетину кордону. При відсутності тесту з негативним результатом іноземці також будуть йти на обсервацію.

Раніше ми писали про те, що українських заробітчан заманюють додому великими грантами: повертайтеся і відкривайте бізнес. Заробітчани, які повернуться в Україну, зможуть отримати гранти від держави на відкриття власного бізнесу. Така підтримка передбачає до 150 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, українці розповіли про пекельні заробітки в Польщі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Чехія заборонила в'їзд в країну для іноземців через нову хвилю коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, скільки українців хочуть назавжди залишити батьківщину.