Молода українка розповіла про інцидент, який стався з нею на українсько-польському кордоні. Жінка отримала штраф за продукти, які мали б піти на суп.
Про це Марта А. повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, жінка розповіла, що разом з чоловіком поверталася зі Львова до Польщі, де зараз проживає з сім’єю. Але раптом їх зупинили на пункті пропуску працівники польської митниці та oштрaфyвали за те, що перевозила овочі, які їй дала мама.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

За словами жінки їй виписали штpaф 280 злотих, що в українському еквіваленті майже 2000 грн.

"Ніколи не мали штрафів, не возили алкоголю і тютюну. Не везли акцизних товарів, тільки сумку з власним одягом. Мама дала 5 картоплин і 2 цибулини на суп. От за них ми і отримали штраф 280 зл. З комісією 320 зл. Обідно, але самі винні. Будьте обережні, бо дири в бюджеті залатують грошима простих людей", - зазначила у своєму дописі жінка.

Нагадаємо, заробітчани відфутболили 150 тисяч Зеленського: "Які з нас бізнесмени?"

Як повідомляє портал Знай українських заробітчан заманюють додому великими грантами: повертайтеся і відкривайте бізнес

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще