Популярна українська співачка і переможниця конкурсу "Євробачення" Джамала знову потішила фанатів новими родинними знімками.
На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася трепетними кадрами зі святкування дня народження старшого синочка Еміра-Рахмана. Родина Джамали провела святкування у стилі улюбленого мультика іменинника. Тому на святі були присутні аніматори у костюмах героїв зі щенячого патруля.

Фото з instagram jamalajaaa
Фото з instagram jamalajaaa

"Мій любий. Тобі за кожен день вдячна! Я не знаю як, але тобі вже три роки! ❤️ Вчора, коли вкладала тебе спати, ти сказав: Анашка, я тобі ніколи не зроблю боляче. Мені нема чого додати ще. Вдячна ❤️", - так Джамала підписала світлини зі святкування Дня народження старшого синочка.

Фото з instagram jamalajaaa
Фото з instagram jamalajaaa

Фото з instagram jamalajaaa
Фото з instagram jamalajaaa

На оприлюднених Джамалою кадрах видно, як іменинник розважається з компанією батьків, героїв улюбленого мультика та маленьких друзів. Всі вони виглядають дуже щасливими.

Нагадаємо,Джамала "загубилася" далеко від України. Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в сонячний і жаркий Шарм-Ель-Шейх, Єгипет, насолоджуючись золотим пісочкфраом і блакитною водою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою. Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Також Знай.uа писав, Джамала розповіла, як це, увійти в топ-100 найуспішніших жінок України.