Тернополянина покарали тюремним терміном за продаж колоди карт із порнографічними зображеннями. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на прокуратуру Тернопільщини.

Як зазначається, за продаж гральних карт із непристойними зображеннями чоловікові присудили три роки умовного ув’язнення.

Відповідно до матеріалів судової справи, чоловіка впіймали на спробі продати вісімнадцять карт, на яких містилися порнографічні зображення.

Крім того, засуджений має сплатити 1 тисячу 307 гривень за проведення мистецтвознавчої експертизи.

У поліції розповіли, що чоловік не сам виготовив заборонені матеріали, а знайшов їх у шафі з одягом. 18 гральних карт із порнографічними зображеннями він вирішив продати своєму знайомому.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«12 січня 2021 року, приблизно об 11:00, чоловік зустрівся із своїм знайомим біля фонтанів, які знаходяться у міському сквері Бучача», - розповіли в поліції.

Загалом за свій товар він просив зі знайомого 70 гривень.

«Розкрито гучний злочин! Злочинця покарано! Ура!», «Ого-го, я навіть і не підозрювала, що за таке садять? Десь і в мене в хаті валялись. Що думаєте, прийдуть?», «Браво!!! Ото я розумію, наше МВС провели спецоперацію, аж гордість бере! Дожилися!!! Аж на 70 грн», «Взагалі -то вони його мали зразу на місці біля фонтану розстріляти», - не стримуються у коментарях українці.

Нагадаємо, що тренер збірної наклав на себе руки:"знущався над маленькими дівчатками більше 30 років".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Кулеба закликав народних депутатів посилити відповідальність за сексуальне насильство над неповнолітніми.

Також Знай.uа писав, що у Львові скандального любителя "полунички" повернули до викладання: догана і досить.