Відома українська співачка Ірина Федишин активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч шанувальників. Зірка любить ділиться новими фотографіями, подробицями з життя або корисними порадами.

Цього разу красуня вирішила показати, як готує своє тіло до літнього сезону.

Так, знаменитість одягла на ноги спеціальні гачки, які дозволяють повиснути вниз головою на шведській стінці. Висячи на сходах Федишин також зробила вправи на прес.

"Готуюся до літа", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Огоооооо!Ну круто, я вам скажу😍Ви найкраща", "Огоо, як круууто 😍🔥 Яка Ви молодець!!💞 Захоплююся вами кожного дня 🥰 Дууже вас люблю))", "Умничка🔥", "Круто!🔥", "Наша талановито сильна спортсменочка🥰🔥 Яка ж ви молодець !❤️ Люблю дивитися на ваші такі різні вправи😍 Люблю і я робити різні вправи, розтяжки, а потім така вигнута спинка, красивий мостик.. Ой классс🤤😍🙈 Люблю вас💗 З кожним днем ви надихаєте все більше та більше", "Гравітаційні черевики Ірини Федишин", "Круто супер 👍, я в восторге ", "Круто! А я вчора у дворі гребла газон, ефект ще крутіший, сьогодні відчула всі м'язи!", "На що люди не йдуть тільки би не працювати", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин на кухні показала своїх маленьких козаків: щасливі разом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміжня Ірина Федишин подарує щасливчику дві казкові ночі: "поплавати в басейні"

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Федишин здивувала кадрами з пухленьким чоловіком: "обіцяв ,що схудне"