У Львівській міськраді вирішили укласти мирову угоду з фірмою "Дари Львівщини", що заволоділа майном двох комунальних ринків. Офіційна власниця компанії - Софія Максимець - донька відомого бізнесмена та депутата облради Григорія Козловського.

За укладання угоди в четвер, 25 березня, проголосували 45 депутатів. Мирова угода передбачає визнання Львівською міськрадою права власності ТзОВ "Дари Львівщини" на майно ринку "Винниківський" та на майно ринку "Підзамче" в обмін на сплату фінансової компенсації, повідомляє zaxid.

Згідно з мировою угодою, фірма має гарантувати збереження робочих місць, а у випадку будівництва – проведення міжнародного архітектурного конкурсу.

"Ми будемо визначати вартість [компенсації] за результатами оцінки. Це важливий чинник. По-друге, будуть збережені робочі місця. Ми це прописуємо. І третє – буде проведений міжнародний архітектурний конкурс для того, щоб дійсно ці локації облаштувати. "Винниківський ринок" – він відомий всім, але якщо там з’явиться якийсь ресторан і лишаться усі торгові ряди, але в новому виконанні – думаю, що буде красиво",– сказав мер Львова Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, у Львові Київського копа спіймали на мерзенній афері і з ганьбою здерли Погони

Як повідомляв портал Знай, у Харкові затримали поліцейського, який крав Телекомунікаційні кабелі

Також Знай писав, у Київській області затримали групу чиновників, які облаштували корупційну схему