Маленькому хлопчику з Львівщини потрібна термінова допомога. Медики виявили у дитини вроджену ваду серця.
Про це повідомляє Благодійний фонд “Серце на долоні” на своїй сторінці у Facebook.
Так, стало відомо, що 15 березня Краснобрижного Станіслава з Дрогобича проконсультували в ДУ «Інститут Серця МОЗ України». Медики виявили у хлопчика 2013 року народження вроджену ваду серця – аневризма міжпередсердної перетинки з проривом 8 мм.

Станіслав потребує допомоги, фото з фейсук
Станіслав потребує допомоги, фото з фейсук

Щоб усунути цю ваду серця хлопчику треба ендоваскулярне закриття дефекту міжпередсердної перетинки окклюдером Figulla Flex II ASD з системою доставки та вимірювальним балоном, вартість якого 114 000 грн.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Фінансові можливості родини хлопчика достатньо обмежені, тому вони не можуть самостійно оплатити лікування сина. Батьки дуже переживають за свого найменшого сина та мріють про його здорове сердечко. Тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати Станіслава.

Нагадаємо, що малюк проковтнув 20 магнітів і опинився на межі життя: лікарі зробили все можливе

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", грип "вбив" нирки молодої українки, чекала пересадку і молилася: "На орган претендували десять пацієнтів"

Також, "Знай.uа" писав, що колесо від машинки застрягло в голові 10-місячної дівчинки: випадково напоролася