Мер Львова Андрій Садовий доручив дирекції "Львівелектротранс" та "АТП № 1" змінити авто на громадський транспорт, адже за кермом особистого транспорту керівники підприємств не помічають реальні проблеми пасажирів.

Таке розпорядження Садовий дав 24 березня під час щотижневої апаратної Ради, передає пресслужба міської ради.

Так, мер Львова заявив, що керівникам "Львівелектротранс" і "АТП № 1" необхідно добиратися на роботу за допомогою тролейбусів, трамваїв або комунальних автобусів, щоб на своєму досвіді відчути проблеми галузі.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео

При цьому Андрій Садовий дорікнув перевізникам у нестачі персональної відповідальності за ситуацію, яка склалася в місті після посилення карантину. Адже містянам доводиться довго стояти в черзі на громадський транспорт.

"Людей треба поважати. Поставте себе на місце пасажирів, які очікують транспорт. Керівники "Львівелектротранс" і "АТП № 1": щоб я не бачив вас на приватних автомобілях, ви повинні їздити громадським транспортом і бачити реальну ситуацію", — зазначив Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше під Хмельницьким військовий КамАЗ потрапив у ДТП з легковиком: загиблих намагаються впізнати

Як повідомляє портал Знай молодий українець загинув у страшній ДТП на заробітках у Словаччині: розчавило

Також Знай писав, що у Тернополі маршрутка з пасажирами роззулася на ходу: мінус два колеса, плюс сивина