З українськими господинями поділилися корисним лайфхаком, який допоможе не використовувати багато соняшникової олії.
Цим секретом поділився у соціальній мережі фейсбук у спільноті " Рецепти для коліжанок".
Кожна господиня для своїх щоденних страв використовує соняшникову олію. Проте це може бути не завжди зручно, адже горлечко у пляшки з олією велике і так можна забагато її використовувати. Проте цей лайфхак допоможе мінімізувати використання олії.

Олія, фото з фейсбук
Олія, фото з фейсбук

Отже, зазвичай коли господиня купує олію, то відкручує її та відриває "чеку" та вкидає її у смітник, але цього робити не варто. Для того аби зменшити витрати рослинної олії треба її перевернути та засунути в пляшку, хвостиком донизу. Таким чином горлечко пляшки буде наполовину закрите і ви не будете використовувати забагато олії.

Олія, фото з фейсбук
Олія, фото з фейсбук

Нагадаємо про найсмачніший рецепт картоплі на сковорідці: впорається навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, пісний, але дуже смачний бургер-відмінна ідея, щоб насолодитися чимось апетитним в період Великого посту перед Великоднем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав про запечена картопля з куркою - за рецептом учасниці проекту " Супер Топ-модель по-українськи "(Новий канал) Аріни Любителевої.