У Львові 90-річна пенсіонерка впала у власній квартирі та не змогла самостійно підвестися. Занепокоєні рідні, які не зуміли потрапити до квартири, викликали правоохоронців.

Про це на своїй сторінці в Facebook повіддомляє МВС України.

"На виклик прибули поліцейські Єгор Пугачов, Денис Волчек та Мар'яна Мороз-Сидорак, а також рятувальники та лікарі швидкої. За допомогою драбини патрульний Єгор Пугачов піднявся на 4-ий поверх до вікна вказаної квартири, відчинив його та потрапив у житло. На підлозі поліцейський побачив стареньку в притомному стані, яка лежала долілиць. Вона впала й не могла самостійно підвестися. Бабуся дуже зраділа, що патрульні змогли потрапити до неї, адже у безпорадному стані вона пролежала майже 8 годин. Інспектор відчинив двері та впустив до квартири медиків та рідних. На щастя, жінка не потребувала шпиталізації", - йдеться в публікації.

Тим часом у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що неповнолітні мешканці села Федорівка, що на Гощанщині, поскаржилися на однакові тривожні симптоми. Як виявилося, хлопці 15-17 років пішли на вечірку, де вживали наркотики - метадон та амфетамін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони