Дружина відомого артиста Дзідзьо співачка Slavia й сама взялася за активний розвиток своєї кар'єри. Тому зірка часто випускає нові пісні та тішить фанатів відеороботами.
Попри таку шалену зайнятість у Slavia вистачає ще й часу на свою сторінку в Instagram. Тут артистка досить активно публікує нові світлини та в stories показує своє реальне життя. Цього разу співачка оприлюднила фото, яке зробила під час недавнього відпочинку у Домініканській республіці.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

На фото Slavia позує разом із запаленою сигарою. Проте одразу ж зірка зазначила, що не курить.

"Домінікана - країна рому і сигар. Фото з сигаретою маст хев. Я не палю", - так Slavia підписала оприлюднену в Instagram- stories світлину.

Також зірка на своїй сторінці зробила опитування чи курять її фанати та підписники. Результати цього опитування співачку потішили. Адже виявилося, що лише 13% її підписників курять, а 87% - ні.

Нагадаємо, Дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком: поки чоловік колядує

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану: а чоловік де?

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще