Дружина відомого українського артиста Дзідзьо співачка Slavia досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут зірка тішить своїх підписників новими світлинами чи різноманітними подробицями з життя.

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories співачка показала українцям свій сніданок. Цього дня Slavia обрала для себе чорний хліб, авокадо, зелень, сир брі та яйце пашот.

Скріншот stories
Скріншот stories

При цьому зірка зазначила, що вперше в житті приготувала такий різновид яєць і у неї все вийшло. Slavia зізналася, що раніше боялася готувати яйце пашот, адже думала, що у неї нічого не вийде.

"Моє перше в житті яйце пашот, виявилося майже ідеальним. Не розумію, чому я раніше боялася його готувати?! Все виявилося легше, ніж я собі уявляла. Дякую карантин. Той випадок, коли перший блин НЕ комом", - так Slavia підписала опубліковану світлину.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком: поки чоловік колядує

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану: а чоловік де?