Останнім часом дружина популярного українського артиста Дзідзьо взялася за розвиток своєї творчої кар'єри. Тому Slavia все частіше випускає нові пісні та впевнено рухається на шляху до популярності.

До того ж співака досить активно веде свою сторінку в Instagram, де тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя. Цього разу Slavia у своєму Instagram розповіла, що ж її робить щасливою.

Зірка зізналася, що по-справжньому щасливою її робить вихід нової пісні, до того ж задоволення їй приносять і подорожі. Тому Slavia оприлюднила фото зі своєї недавньої подорожі у Домініканську Республіку.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

На фото співачка позує у купальнику жовтого кольору. Slavia хизується засмаглою шкірою та стрункою фігурою та виглядає дійсно щасливою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сьогодні День весняного рівнодення — початок астрономічної весни, і Міжнародний день щастя. Бажаю тобі мати все, чого бракує до повного ЩАСТЯ 🙏🏼❤️Мене роблять щасливішою подорожі і пісні (особливо щаслива кожного разу, коли в мене виходить нова)", - так Slavia підписала опубліковане фото.