У Львові мешканець одного з багатоповерхових будинків, який також є головою ОСББ, поскаржився на «героїв парковки». Через його діяльність йому побили автомобіль, стверджує активіст. Про це він повідомив у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

За його словами, 19 березня в дворі будинку по вулиці Творчій, 14, мешканці двох квартир спробували встановити обмежувачі паркування. Свої дії вони аргументували тим, що ввечері не мають, де залишити авто.

«Я викликав наряд поліції, щоб їх зупинити. Поліція приїхала і поїхала, нічого не змінивши, вони і надалі ставили обмежувачі. Я подзвонив у поліцію вдруге - приїхав той самий екіпаж і змусив демонтувати один обмежувач, другий обмежувач вже сховали під машину», - розповів автор посту, якому довелося ще й втретє викликати правоохоронців.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А ввечері, коли я повертався додому, вони вже чекали мене біля під'їзду. Були крики погрози, мат... Але я заставив їх демонтували другий обмежувач. Ну і на ранок мені потрощили лобове і три бокових скла в авто», - додає чоловік, звертаючись до можливих свідків події.

«Обмежувачі можна встановити, якщо є офіційна згода сусідів», «Що за логіка в народу: "якщо я тут живу, то тільки я можу паркуватись", ще й обмежувачі ставити, бикота! Автору терпіння і хорошого закінчення цієї історії», - коментують ситуацію львів’яни.

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Львові поліцейські побили героїв АТО, очевидці киплять: "нові беркутята?"