У Львові мешканці одного з багатоповерхових будинків скаржаться на сильні вібрації, які заважають їм нормально жити. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Люди публікують відео, на яких помітно, наскільки сильно трясеться їхній будинок. Проблема дійсно вражає, адже потужні вібрації помітні навіть неозброєним оком.

«Доброго дня. Хуторівка 30, 6 під'їзд - постійні резонансні вібрації 24/7. Раніше було тільки в нічний час, а тепер цілодобово. Проблема існує вже багато років, за весь час звернень наша влада абсолютно нічого не робить. Резонансні вібрації, скоріш за все, спричинені роботою Хімзаводу. Одразу закрию всі розмови, про закриття заводу ніхто не говорить. Просто мешканці хочуть спокійно жити і не переживати за своє здоров’я. Відео додаю, нажаль камера не передає всієї проблеми», - написав автор повідомлення.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Ого, це точно не землетрус?», «Ого, це реально проблема. А будинки як себе почувають, не тріщать?», - дивуються львів’яни.

«А ви не спробуйте звернутися у Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області? Зверніться прямо в офіс, напишіть там заяву, вони прислуховуються і роблять експертизи, а далі вже...», - радять містяни.

«Живемо в парі метрів від заводу і нічого подібного немає, проблема в чомусь іншому, можливо, хтось з сусідів щось включає, або якась витяжка побутова десь є», - припускають мешканці сусіднього будинку.

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин під наркотиками повис з балкона вниз головою: чорні труси і скажений погляд

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом 5-річна принцеса дивом врятувалася від жахливої пожежі - "Вийшла в магазин"