На Львівщині оштрафували багатодітну матір, діти якої не ходили до школи. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, суддя Червоноградського райсуду оштрафував 33-річну горе-матір за те, що її діти не відвідували заняття у школі. Тепер Світлана О. повинна сплатити 1,7 тисяч гривень, оскільки її не вперше притягають до відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Відповідно до матеріалів суду, троє її неповнолітні дітей вчаться в одній школі. Лише за лютий цього року старша донька не була присутня на 121-му уроці, син прогуляв 126 уроків, а менша донька пропустила 73 уроки без поважних причин.

Горе-матір свою вину визнала та отримала покарання у вигляді штрафу.

У коментарях до повідомлення багато хто обурився, що багатодітну матір ще й оштрафували, замість того, щоб їй допомогти матеріально.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Ви якісь дивні люди, реально. Якщо ваші діти не ходили би до школи, то питали би з вас і це нормально. Батьки відповідають за дітей», «Щодо багатодітності і допомоги: я перепрошую, а чому держава (тобто кожен, хто платить податки) має допомагати? Ми що, допомагали робити тих дітей, і тому маємо їх утримувати? Чи ми маємо утримувати безвідповідальних батьків, які плодяться, не думаючи про те, що тих дітей треба годувати, вдягати, вивчити?», - зазначають інші містяни.

Нагадаємо, Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи. Якої очікувати погоди в Україні на цих вихідних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ти не пристебнулася, а заплатить чоловік! З українців здеруть скажені штрафи за ремені безпеки. Порушників каратимуть штрафом, який зріс удесятеро

Також "Знай.ua" писав, що українка ледь не зварила дохлу мишу, яку нахабно запхали у пакет з гречкою. Українка натрапила на неприємну знахідку