Останнім часом дружина популярного українського артиста Михайла Хоми більш відомого як Дзідзьо взялася за розвиток своєї творчої кар'єри. Тому Slavia все частіше випускає нові пісні та впевнено рухається на шляху до популярності.

До того ж співака досить активно веде свою сторінку в Instagram, де тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя. Цього разу Slavia у своєму Instagram у розділі stories показала, як проводить час зі своїми подругами.

Slavia разом з двома своїми подругами просто перед локдауном пішли до ресторану "Реберня". Там подруги провели у хорошій компанії час.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Встигли перед локдауном", - так підписала фото подруга Slavia.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що Slavia поділилася досить кумедним фото зі своїми подругами. Вони позують на у ресторані за своїм столиком. При цьому дівчатам одягли накидки аби вони не замастилися під час їжі. Зауважимо, що на цих накидках намальовані жіночі груди.

Судячи з фото дівчатам подобається проводити разом час і вони виглядають дуже щасливими та радісними.

Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком

Як повідомляв "Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану: а чоловік де?