Відома українська співачка Тоня Матвієнко та співак Роман Скорпіон презентували спільну пісню, яка має назву "Я нікому тебе не віддам".

Прем'єра романтичного хіта відбулася на youtube-каналі Романа Скорпіона.

Варто зазначити, що зірки вперше працювали у такому творчому тандемі. Ідея дуету належить Роману Скорпіону, цю пісню артист написав ще у 2019 році, проте на довгий час відклав її у довгий ящик. А вже Тоня Матвієнко надала композиції неповторні емоції та забарвлення.

Тоня Матвієкно і Роман Скорпіон, фото з instagram
Тоня Матвієкно і Роман Скорпіон, фото з instagram

Для самого Романа ця дуетна робота стала першою за всю його творчу історію, а Тоня Матвієнко з радістю прийняла пропозицію.

"Це була пропозиція заспівати дуетом пісню «Я нікому тебе не віддам». Прослухала її один раз та з головою поринула у родинний відпочинок. Через деякий час, не усвідомлюючи цього, пісня просто "засіла" в голові - я те й робила, що наспівувала приспів. Тоді й вирішила: бути дуету! Сам трек резонує з моїми поглядами та по-світлому відображає категорії відданості та вдячності коханій людині. Для мене ця людина, звичайно ж, Арсен", - ділиться Тоня Матвієнко.

Варто зазначити, що цей сингл увійде до майбутнього альбому Романа Скорпіона, прем’єра якого запланована на осінь.

Нагадаємо, що дочка Ніни Матвієнко Тоня зізналася, що виходить в онлайн заради мами: "красиві моменти".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: Татова доця.

Також Знай.uа писав, що з ніг чоловіка Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна вирвався "вій": "тільки не кажи, що випадково".