У Львові небайдужих благають допомогти зібрати гроші, аби купити апарат штучної вентиляції легенів для 6-місячного Давида, який народився передчасно і не може самостійно дихати.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Юрій Федечко - директор благодійного фонду "Із янголом на плечі".

Хлопчик народився у вересні 2020 року. "Давидко досі не знає , що таке стіни рідного дому! Він з мамою з народження перебуває в реанімації ОХМАДИТу , перебуває до того часу допоки ми разом з Вами не придбаємо їм апарат ШВЛ вартістю у 425 000 грн!!! Щоб він міг дихати і в майбутньому отримати шанс на повноцінний подих!!!", - розповідає Юрій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, 13 березня, в суботу, від наслідків викликаних коронавірусом помер завідувач відділенням вірусних гепатитів Харківської "інфекційки" Дмитро Пеньков. "Вчора від ускладнень "корони" пішов у вічність ще один лікар, Дмитро Борисович Пеньков, щира, професійна людина. Світла йому пам'ять",- написав Корсунов. Як розповів директор лікарні Павло Нортов, Дмитро Пеньков заразився в лютому.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати