Патологоанатоми назвали причину смерті 11-річної дівчинки з Львівщини. Фахівці не виявили у Вероніки Гащак з Судової Вишні COVID-19.
Про це повідомляє ZAXID.NET.
Експерти назвали причину смерті Вероніки Гащак з Судової Вишні, яка померла 15 лютого дорогою до Львова у Городоцькій районній лікарні. Зазначимо, що в дівчинки коронавірусної інфекції не підтвердили.

фото / Твіржанський Ззсо, Facebook
фото / Твіржанський Ззсо, Facebook

"COVID-19 у дитини не виявили. Причиною смерті стала вірусна інфекція і важкий міокардит, який у принципі і призвів до смерті дитини. Він приєднався до важкої легеневої недостатності. Була вірусна інфекція, але яким саме вірусом вона викликана: парагрипу, "свинячого грипу" чи якогось іншого, ще невідомо. Але це точно не коронавірус. Такі випадки у дітей зустрічаються не часто, але, на жаль, бувають", – сказав Борис Рібун.

Варто нагадати, що дівчинка померла 15 лютого. Її везла швидка в обласну дитячу лікарню Охматдит, що у Львові, але дорогою дівчинці стало зле, тож медики завезли дівчинку до найближчої лікарні у Городку. За годину вона померла у реанімації. Тоді рентген показав у неї двобічну пневмонію.
У школі, де навчалась дівчинка, раніше розповіли, що Вероніка ніколи сильно не хворіла і була дуже активною.

"Вероніка з благополучної родини. Вона була прекрасною дитиною, взірцевою та світлою дівчинкою. Вона ніколи не хворіла і взагалі була спортсменкою", – розповіла завуч школи Марія Приймак.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.