Відома українська телеведуча Ольга Фреймут дала відверте інтерв'ю в ефірі програми "Перші другі" з Наталею Влащенко. Зокрема, ведуча розповіла про своїх чоловіків.

Як відомо, старша донька Ольги народилася від стосунків із британцем Нілом Мітчеллом - вони познайомилися, коли українка мешкала у Великобританії. Пара була заручена, проте до весілля так і не дійшло. Ольга покинула Ніла, будучи вагітною, та поїхала назад в Україну.

"Мій перший чоловік — це чоловік періоду мого рагульства, коли я носила туфлі на обцасах, які цокали. Він не мого менталітету, страшенно ревнував, мені з ним було нудно. Він був агресивний, неприємний, він мені став нецікавий... Я зрозуміла, що моїй дитині такого батька не треба", - розповіла Ольга.

Повернувшись на Батьківщину, Ольга почала працювати на "5 каналі", де познайомилася з Олександром Ракоїдом. Чоловік добре знав про вагітність Фреймут, та все одно покликав під вінець.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я хотіла повернутися до Англії, але Саша не дав мені поїхати, він сказав що любить мене і запропонував одружитись. Я подумала "от вар’ята", знає мене реально два дні і як йому так захотілося.. Мені стало цікаво, доки це дійде. І от ми одружились. У нього дуже хороша сім’я. Він з родини телевізійників, його тато відомий оператор. Благородна сім’я. Але на дружбі шлюб не побудуєш. Думаю, ні я його не любила, ні він мене", - згадує Фреймут.

Зі своїм нинішнім обранцем Володимиром Локотком Ольга познайомилася, коли працювала на "Новому каналі". Та тоді це були суто робочі стосунки:

"Нам було дуже добре працювати разом. Я бачила благородність цієї людини як керівника. Ні про яку романтику не йшлося. Але коли я вже пішла на «1+1», то зрозуміла, що дуже скучаю за цим чоловіком. Десь там і він за мною скучав, але не міг так ретельно розібратися у своїх почуттях. Я сама проявила ініціативу, я не приховувала почуттів".

Нагадаємо, Ольга Фреймут заговорила про великі гроші: "На чорний день...". Зірка зазначила, що вона не відкладає на нього, адже намагається жити тут і зараз. На фотографії телезірка позує біля дзеркала і оберемки квітів. Для фото Ольга Фреймут одягла блузу в чорно-білий принт.

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут розповіла, що потрібно робити з потрісканими губами: "Ні в якому разі"

Знай.ua писав, Ольга Фреймут розстебнула гудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху"