У Львові місцеві жителі скаржаться на комунальників. Адже попри звернення до них у деяких будинках міста під час дощу досі протікає дах.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Юля Нетлюх.
Так, стало відомо, що у Львові у будинку по вулиці Володимира Великого, 31 протікає дах. Містяни зазначають, що коли у Львові йшов дощ, то відповідно дах протікав весь день.

Протікає дах, скріншот із відео
Протікає дах, скріншот із відео

За словами львів'ян, вони вже не одноразово зверталися до комунальників, проте не бачать жодної реакції й дах продовжує протікати.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Мешканці будинку сплачують кошти в ЛКП Магістральне, така ситуація була з ранку, бо сьогодні цілий день дощ то у вечері ситуація на багато гірша, ми зверталися до директора Сприня Ю.М. на що почули у вечері на наше звернення, щоб мешканці підставили відро на горищі.Така зневага до прохання мешканців зі сторони ЖЕКу", - зазначила місцева жителька.

Нагадаємо, що з Тернопільщини "втік" асфальт після зими

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни "тонуть" у власних квартирах через "розчищений" комунальниками сніг

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко "зруйнував" Індустріальний міст і занурив Київ у затори.