Останнім часом дружина відомого українського виконавця Дзідзьо й сама взялася активно розвивати свою кар'єру. Зараз співачка Slavia вже має шанувальників та досить активно веде свою сторінку в Instagram, де тішить підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Slavia у своєму Instagram у розділі stories показала підписникам презент, який їй прислала мама. Дівчина показала фото баночок з кавою. Варто зазначити, що ці баночки незвичайні, а особливо задекоровані її мамою.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Пригадуєте, як я вибирала у Домінікані каву для мами? Відправила їй до Львова два пакетики у зернах. А вона мені назад мелену, в таких милих баночках декорованих власноруч. Мам, дякую за твої смаколики й за цю красу, яка відображає твій внутрішній стан. Люблю", - так співачка підписала фото з кавою.

Скріншот stories
Скріншот stories

У наступній stories зірка показала баночки з чаєм, які також декорувала її матуся. При цьому Slavia зізналася, що дуже полюбляє цей напій і у неї є ціла колекція чаїв.
Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще