18-річний юнак зі Львівщини ще рік тому не міг підняти ані руку, ані ногу. І тільки через 16 років хлопцеві поставили правильний діагноз і почали лікування.

Про це стало відомо з випуску програми "Стосується кожного".

З дворічного віку у Володимира Приріза почалися проблеми зі здоров'ям. І з тих самих пір сім'я хлопчика почала нескінченні походи по лікарях, які ніяк не могли встановити діагноз дитині.

Одного разу 47-річна мама Володі випадково побачила по телевізору історію про дівчину, яка страждала також, як і її син. Після 16 - ти років життя без істинного діагнозу - лікарі підтвердили хлопцеві тросійну дистонію і призначили правильне лікування.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир почав оживати буквально на очах. Зараз хлопець мріє жити повним життям, насолоджуватися молодістю і грати у футбол.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні". Мати маленького українця зі страшним діагнозом - СМА - поділилася своїм болем, оприлюднивши повну відчаю сповідь.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Життя маленького киянина оцінили в два мільйони доларів. Щоб вижити, маленькому Микиті потрібен один єдиний укол, який коштує більше двох мільйонів доларів.

Також «Знай.иа " писав, що Любляча мати постала перед Страшним вибором, у двох дітей відмовляють нирки: "можу віддати тільки одну". Любляча мати готова пожертвувати нирки своїм дітям, але може вибрати лише одного.