Просто перед весіллям закоханих нареченому постаивали страшний діагноз, але це не зупинило наречену. І ось уже 22 роки вона доглядає за своїм коханим.

Читайте Знай в Google News!

Лелані і Майкл познайомилися, коли були ще зовсім юні. Пара довго зустрічалася і ось нарешті вони вирішили одружитися. Але у Майкла раптово почалися проблеми зі здоров'ям.

"Він був сам не свій. Він спотикався об власні ноги. А перед цим він осліп на одне око. Його лікар порадив сходити на прийом до невролога, і здати безліч тестів. І лікар сказав: "Майкл, мені дуже шкода. У тебе розсіяний склероз", - згадує Лелані.


Розсіяний склероз - це хронічне аутоімунне захворювання, яке призводить до інвалідності.

"У нас була серйозна розмова, він сказав: "Лелані, це не те життя про яке ти мріяла. Так що, якщо у тебе є сумніви, я не звинувачую тебе. Якщо ти хочеш піти". Було важко. Але я завжди знала, що можу піклуватися про нього", - говорить жінка.

І все таки не незважаючи на цей діагноз Лелані і Майкл одружилися. І згодом всього за кілька років стан Майкла почало різко погіршуватися. За деякий час він перейшов з тростини для ходьби на ходунки. Якщо потрібно було парі знаходиться весь день поза домом, в такому випадки вони використовували інвалідне крісло.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


На даний момент чоловік вже не може ходити, і сидіти без спеціальної підтримки. І він виявився прикутий до ліжка.

"Коли Майку вперше поставили діагноз лікар говорив, що нам не варто мати дітей. Я рада, що ми не послухалися. Я думаю, що причина, чому Майкл добре тримається - це наші троє дітей. Вони радують його. Я можу назвати себе головною доглядальницею, але ми всі працюємо в команді, щоб піклуватися і підтримувати один одного", - каже вона.


Коли стан Майкла почав зовсім погіршаться, сім'ї довелося переробити будинок, щоб він був комфортним для нього.

"Іноді я озираюся назад, і згадую, як все це було, я ціную ці спогади. Але, більше я ціную ту людину, яка зі мною сьогодні. Тому що ця людина прокидається з посмішкою кожен день, і він все ще вибирає життя", - підсумувала жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі рятують хворих коронавірусом дітей-важко, б'є не тільки по пенсіонерах

Як повідомляє портал Знай.ua У Харкові народився унікальний малюк без живота, медики роблять все можливе

Також Знай.ua писав, що Тернопільські лікарі зможуть рятувати маленькі серця- " потрібні 10 мільйонів"