Українка Мілана Дьомінова народилася передчасно на 33 тижні і це потягнуло за собою важкі наслідки у здоров’ї дитини.
Про це повідомляє ТСН.
Коли дівчинці було лише дві доби у неї розпочалися судоми і напади апное. Згодом лікарі поставили крихітці діагноз - гіпоксично-ішемічна енцефалопатія. Але вже у 4 місяці до цього діагнозу додалася симптоматична епілепсія, дифузно кортикальная атрофія, гіпоплазія мозолистого тіла, ЧАЗН (часткова атрофія зорових нервів). В коли дівчинці було півтора року у неї діагностували ще й ДЦП.

Мілана потребує допомоги, фото ТСН
Мілана потребує допомоги, фото ТСН

Реабілітація вже дала свої плоди. Дівчинка навчилась тримати голову, повзати, перевертатись і навіть намагається самостійно сидіти. Але досі не може самостійно стояти, ходити і говорити.

"Лікарі бачать перспективу, але потрібні щоденні заняття. Ми, як і кожні батьки намагаємося вхопитися за кожну ниточку, кожну інформацію вивчаємо досконально, і ми впевнені що реабілітація допоможе нашій дівчинці, адже малятко ні в чому не винна, і хочеться бачити її здоровою і щасливою, яка бігає своїми ніжками ", - каже мама дівчинки.

Через тривале лікування батьки дівчинки уже фінансово виснажені, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти їхній донечці побороти ДЦП.
Реквізити для допомоги:
4731 2196 1412 9603 ПриватБанк
4441 1144 2557 3050 Монобанк
Дьомінова Юлія Олександрівна