Відомий український співак Михайло Хома більш відомий під псевдонімом Дзідзьо часто тішить своїх фанатів новими хітами чи відеокліпами. До того ж в останні роки популярний артист взявся за виробництво фільмів.

Так на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram артист розповів, що його фільм "Дзідзьо перший раз" покажуть на телебаченні.

Дзідзьо, скріншот instagram
Дзідзьо, скріншот instagram

"Сьогодні на телеканалі «Україна» о 16:50 год. романтична комедія "DZIDZIO Перший Раз", - сказано у повідомленні артиста.

Варто зазначити, що фільм вийшов в український широкий прокат 25 жовтня 2018 року. Бюджет кінороботи становить 12 млн грн, які вклали співпродюсери.
Зйомки фільму тривали у липні 2018 року в Жидачівському районі, Львівської області. Багато сцен знімали у місті Ходорові та селі Молотiв, Львівської області. Головну роль у фільму "DZIDZIO Перший Раз" зіграв сам артист, а також Сергій Либа та Анна Тихомирова.

Раніше повідомляли, зворушливий Олександр Пономарьов заплів хвостики "своїй дівчинці": "Готую для неї плов".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Каменських розкрила їх з Винником пікантний секрет у "масці": "Це непорочне зачаття".

Знай.uа писав, Оля Полякова приголомшила одкровеннями про інтимне татуювання: "Я свою вивела вже".