Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут відома своїми різноманітними висловами. До того ж теледіва має багатотисячну армію шанувальників. Тому тисячі українців з задоволенням слідкують за життям зірки, через це у мережі з'являються десятки фан-акаунтів.
На одному з таких freimuteam опублікували уривок книги "Де їсть і з ким спить Фреймут" у якому вона говорила про відкладання грошей на "чорний день". Зірка зазначила, що вона не відкладає на нього, адже намагається жити тут і зараз.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Усі порядні люди відкладають на "чорний день". Я так не хочу, щоби він настав, що й не інвестую у нього. Мені вчора і завтра - як інші виміри. Я живу тут і тепер, а потім вже дбаю про "потім". Я ціную гроші. Вони дають мені свободу", - сказано в опублікованому уривку.

Також фан-акаунт Фреймут опублікував її ніжне фото. На світлині телезірка позує біля дзеркала та оберемка квітів. Для фото Ольга Фреймут одягла блузу у чорно-білий принт. Телеведуча доповнила свій образ ніжними локонами.

Нагадаємо, Ольга Фреймут налягла на шампанське і її "розмазало"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут зізналася, що вона чоловік

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Знай.ua писав, худющая Фреймут поскаржилася на фігуру: "Масивний животик, целюліт..."