Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка зараз активно веде свою сторінку в Instagram. Катерина Реп'яхова зараз чекає на спільну з артистом дитину та у свому блозі розповідає як проходить її вагітність.

У своєму Instagram Катерина Реп'яхова вже розповіла, що вони з Віктором Павліком чекають на сина, якого назвуть Михайлом. Цього разу у розділі stories дівчина розповіла, що зранку прокидається з біллю по всьому тілу, проте коли вона відчуває, як рухається її синочок, то їй стає краще.

Катерина Реп'яхова, скріншот stories
Катерина Реп'яхова, скріншот stories

" Я сьогодні прокинулася і відчула, як умне болять всі кістки, всі боки. Але, я все одно щаслива, адже коли я відчуваю ворушіння малюка мого, це щось", - розповіла Катерина Реп'яхова у stories.

Катерина Реп'яхова, скріншот stories
Катерина Реп'яхова, скріншот stories

Також Реп'яхова зазначила, що останнім часом її живіт досить активно збільшується. Адже зовсім нещодавно обхват талії був 86 сантиметрів, а тепер уже 90.

Нагадаємо, Катерина Репяхова "випадково" розкрила ім'я майбутньої дитини

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна дружина Віктора Павліка Реп'яхова показала, де народжуватиме дитину

Також Знай.ua писав, Віктор Павлік відвіз вагітну дружину на курорт