Стало відомо про те, що Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова вирушила до Трускавця. Про це вона розповіла у своїх stories на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що в Трускавець вона приїхала разом з чоловіком, Віктором Павликом. Вони заселилися в готель, після чого вирушили гуляти по території.

Катерина Реп'яхова, фото: Instagram
Катерина Реп'яхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова розповідає, що погода морозна, скрізь лежить снігу, і вже сильно хочеться весни, щоб потепліло.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після невеликої прогулянки вони повечеряли і вирушили на концерт. Там виступав відомий артист Роман Скорпіон, пісні якого, по всій видимості, подобаються парі. Дівчина підспівувала і знімала ролики з концерту.

На наступний день у них з'явився вихідний. На Закарпатті мали відіграти концерт, але через червону карантинну зону вони були скасовані.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде". Відповідне фото вона розмістила в соцмережі Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі". На своїй сторінці в соцмережі Instagram Катерина Реп'яхова поділилася кадрами з відпочинку.

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.Вона похвалилася новою покупкою, про яку мріяла все життя. Детальніше про це Катя Репяхова розповіла на своїй сторінці в Instagram.