Дружина відомого українського виконавця Дзідзьо останнім час активно розвиває свою кар'єру. До того ж співачка Slavia досить активна у своєму Instagram, там артиста ділиться новими світлинами, порадами чи подробицями з життя.
Slavia може похизуватися довгим та розкішним волоссям, тому цього разу дівчина розповіла фанатам, як вона за ним доглядає. Одне з основних правил зірки - сушити волосся природним шляхом й захищати його від сонця та морської води.

Slavia, фото з instagram
Slavia, фото з instagram

"Щоб волосся було м‘яке і не плуталося вдома зав’язую гульку. Якщо її зав’язати на вологе волосся виходить ефект легкої хвильки. Щоб легко розчесати і відновити користуюся кондиціонером або масочкою. Коли розчісую наношу спеціальну олійку (можна кокосову або кунжутну). Також, для легкого розчісування фахівець порадила рідкий шовк в гелі, а подружка - серум для волосся", - ділиться Slavia.

Також артистка зазначила, що обов'язково потрібно перед укладкою наносити термозахист. При цьому Slavia зізналася, що ніколи не фарбувалася, лише інколи наносила хну, яка є натуральною та безпечною для волосся.

"Раніше наносила ХНУ, тримала 7 годин. Мідний відтінок, який вона дає, по довжині ще залишився. Зараз хною не користуюся, подобається природний колір", - підсумувала Slavia.

Нагадавши, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського